WAT VERSTAAN WIJ EIGENLIJK ONDER EEN “PROPER JOB”?

Even voorstellen

Bij ProperJob stellen we – zoals onze naam al doet vermoeden – alles in het werk om u op een gepaste en fatsoenlijke manier te helpen als u behoefte heeft aan personeel. We beschikken over alle vereiste certificaten voor uitzendbureaus en we werken niet volgens schimmige illegale constructies. Door onze overhead zo laag mogelijk te houden kunnen we u ook nog eens hele scherpe tarieven aanbieden. We zijn voornamelijk actief Zuid-Nederland, mede vanwege onze eigen Brabantse “roots”.

De wijze waarop we u als klant behandelen weerspiegelt zich één-op-één in de wijze waarop we met onze uitzendkrachten omgaan. Met ruim tien jaar ervaring in de uitzendbranche weten wij namelijk dat uitzendkrachten die goed in hun vel zitten, zich extra hard voor u zullen inzetten, en daarnaast jarenlang met veel plezier bij ProperJob aan het werk blijven.

Als onze mensen uit het buitenland afkomstig zijn, zorgen wij dat aan alle wettelijke verplichtingen is voldaan (verplichte formulieren, sofinummers, bankrekeningen, zorgverzekering, etc.). Daarnaast zorgen wij dat ze worden gehuisvest in één van onze keurige huizen.